Inspiratie bronnen

Pouligerin thuis

 

Eerst en vooral Pouligerin onze woonlocatie.

Wat in het Nederlands bronnen betekend

Zonder bron is er geen leven mogelijk.

 

 

 

Auteurs en mensen uit mijn netwerken die iets van hun authenticiteit en levens-visie hebben kenbaar gemaakt via diverse kanalen boeken, video’s, foto’s, Pdf’s, trainingen, gesprekken, reactie enz.

Linda Kovanov Peter Ducker Claus Hempfling  Francis Gastmans Rudy Vandamme
Ian MacKay Dr. Chad HEMSTETTER  Marion Alblas   Willy Schavemaker Sandra Ebbelaar 
 Zijne Heiligheid  Dalai Lama

 

Om het simpel te houden zullen de citaten uit de bronnen van deze auteurs een nummer meekrijgen zoals ze in de tabel zijn vermeld.

Ik ben al deze mensen dankbaar niet omdat ze als persoon geroemd zijn of dat ik ermee bevriend ben. Maar omdat ik hen heb gevonden en gevolgd omdat het leerzaam is wat ze te zeggen hebben.

Voetnoot.

Geen van mijn leraren opleidingen en opleiders of organisatie waar ik voor heb gewerkt hebben echte invloed gehad op mijn visie over mensen en de manier waarop we samenleven en samenwerken. Zij hebben mij een ding geleerd dat hun systeem niet volgen altijd tot een of andere vorm van represaille heeft geleidt. Dus van het ene conflict naar het andere. Waarvoor omdat ze zelf niet instaat waren en zijn om out of the box te kunnen denken.

Het was omdat ikzelf verstandig genoeg was om dit te doorzien om erger te voorkomen.

Het is voor mij helder mensen macht geven doormiddel van toegekend gezag is ernstige bedreiging voor het welzijn van ieder wezen op deze wereld.

De grootste misser in onze samenleven van nu is dat we alles willen labellen en in hokjes plaatsen.

Democratie is het sleutelwoord van de wereldse visie nu op onze samenleving met als voorbeeld heel actueel nu Spanje.

Ik weet niet waar de Spaanse autoriteiten het recht vandaan halen om deze spookjacht in te zetten alsof deze mensen misdadigers zijn. En Europa kijkt toe met de woorden dit is een binnenlandse aangelegenheid.

Laat dit even op u inwerken wat dit in principe betekend?

Summary
Article Name
Inspiratie bronnen
Description
Inspiratie bronnen zijn de mensen waar ik inzichten heb gekregen die waardevol zijn ook de boeken en video's websites Today's TED Talk
Author
Publisher Name
Pouligerin