IK kan u helpen

Ik kan u helpen

Ik kan u helpen.

Wat is een moeder begroting, zie de kop van de site 

 • Het is een relatief simpel instrument waarmee je een bouwproject kunt uitrekenen.

Maar voor we daar verder op ingaan zijn er enkele zeer belangrijke uitspraken die het berekening instrument “de moeder-begroting” tot een succes maken of juist het tegenovergestelde.

 • Ik wil voor u hieraan begint dat u begrijpt en bewust bent dat in ons leven vanaf 1 jaar tot uw 25-jarige leeftijd u tot 850.000 keer het woord NEEN hebt gehoord in diezelfde periode en maar SLECHTS 150000 keer het woord JA hebt gehoord. Dit is via psychologisch onderzoek bewezen. Dit zal de onbewuste mens altijd nadelig beïnvloeden.
 • Hier gaat het over veel individuele mensen helaas, die met de regelmaat van de klok mij al 40 jaar vertellen dat ze alles al over bouwen weten. In feite betekent dit! Dat ze zeggen mijn leven is voltooid. Wat inhoudt dat ze neen zeggen tegen : passie, kansen, voordelen, uitdagingen, leren en jezelf verder ontwikkelen. In de vriezer hebben gezet een sleutel hebben weggegooid.
 • Deze mensen denken dat ze met een thee lepeltje kennis wereldsteden zoals Londen, Parijs, en New York kunnen bouwen.
 • Alles is onze huidige wereld is alles uniek : het leven, de mensen, de acties en de denkpatronen. Waardoor waar en niet waar en goed of slecht individuele gedachten zijn van mensen met een negatieve levensinstelling.
 • Ze verzuimen om hun eigen denkpatronen eens grondig onderzoeken. Vandaar de uitspraak de waarheid zal wel ergens in het midden liggen. En zo is het ook voor : goed en slecht.
 • Het zijn de gedachten van een individu niets meer en niets minder.
 • Gedachten hebben namelijk geen enkele relatie met de werkelijkheid.
 • Dit zijn uitspraken waar ik van denk bedankt voor het delen.
 • Maar als u echt iets wilt leren over bouwen ga dan opzoek naar een top leermeester.
 • Ik zelf behoor tot de 500 beste bouwproject managers van Europa.
 • Precies zoals er maar enkele echte topatleten zijn.
 • Die hebben zonder uitzondering een coach waarom? niet omdat de technieken niet beheersen maar om ze constant mentaal te blijven ondersteunen om een topatleet te blijven
 1. Dit gaat ook op voor mijn vakgebied ik zal altijd bij de besten van Europa horen, maar met minder neem ik geen genoegen. Met dank aan mijn coach

Hiermee komen we tot de kern van dit product het is het beste wat u op dit moment in de bouwsector kunt vinden voor een particulier.

 En zelfs ook nog voor sommige bouw professionelen.

Dan kunnen nu met veel plezier goede bouwcalculatie maken.

Ik verheug mij er nu al op welk nieuw project ik ga zien en welke uitdagingen er in zitten. Mijn slogan is ” hoe meer hoe beter”.

Thijmen